Poengdeling etter god andre omgang

Det ender med poengdeling på Idrettsplassen kunstgress i kveldens kamp mot Notodden.

Første omgang starter ganske passivt hvor vi ikke klarer å skape noen sjanser. Vi har mye ball, men Notodden ligger godt strukturert defensivt og vi klarer ikke tre ballen gjennom forsvaret. Vi prøver å slå langt, men lykkes ikke med å vinne duellene. Notodden går opp i ledelsen 1-0 etter 28 spilte minutter, dette blir også resultatet til pause.

I andre omgang går vi rett i strupen på Notodden og kommer til flere sjanser. I pausen bestemmer Sandstø seg for å legge om formasjonen og gjøre et offensivt bytte. Håbestad kommer inn og Hove går ut. Etter 55 minutter slår Suggelia en nydelig pasning inn bak forsvaret, den detter rett i foten på Håbestad som setter den sikkert i mål, og vi får endelig utligningen vi har jobbet for. Vi fortsetter å trykke på, og er nære ved noen anledninger. Vi er desidert best og har hatt ballen omtrent fra start av andre omgang. Men etter 6o minutter blir kampbildet snudd på hodet. Suggelia får gult nummer to og må spasere tidlig i dusjen. Vi blir, etter vår mening, feilaktig redusert til 10 mann. Notodden får kjenne litt mer på ball, men gutta fortsetter å jobbe stein hardt. For en innsats de legger ned i andre omgang. Kampen ender 1-1 og vi tar med oss et viktig poeng hjem til Grimstad.

- Litt tam første omgang. Vi har mye ball, men klarer ikke å skape noe særlig. Mye bedre første kvarteret i andre omgang der vi er det klart beste laget. Det røde kortet forandrer selvfølgelig kampen, og kortet ser veldig billig ut. Men gutta responderer godt og selv om vi er skuffet over å ikke ta tre poeng, så er det en god prestasjon å holde ut og ta med oss ett poeng når vi spiller så lenge med ti mann, oppsummerer assistenttrener «Mini» etter kampen.

Nå ser vi fremover til neste helg. Da kommer IK Start på besøk. Still opp på Levermyr Lørdag 05. oktober klokken 15:30, årets høydepunkt!!