Øyvind på samling med RBK!

Øyvind Knutsen blir med Norges beste lag til Gran Canaria

- Nei, det er ikke snakk om overgang, kommer det umiddelbart fra Øyvind Knutsen.

Så vi kan forholde oss rolige, for Øyvind forblir Jervspiller i 2017-sesongen, men skal være med Rosenborg på deres første treningssamling til Gran Canaria nå i januar.

Trene med de beste i Norge!

- Rosenborg tok kontakt, da de trengte en ekstra keeper med til Gran Canaria i to uker nå, og det er jo vanskelig å takke nei til det, sier Øyvind med et smil. Her får jeg mulighet til å trene med Norges aller beste lag og det blir gøy og spennende.

De to første dagene til uka skal Øyvind innom Odd BK å trene der, før han setter kursen til Gran Canaria og møter sine "nye lagkamerater" for de neste to ukene.

- Øyvind har tatt store steg og det blir lagt merke til, og derfor henvender RBK seg til Jerv og ham når de trenger en ekstra keeper, forteller Sandstø om muligheten. Han bekrefter samtidig at det ikke dreier seg om overgang, kun treningsopphold.

Dette vil være bra for Øyvinds videre utvikling. Nytt tempo og ny erfaring, som han vil vokse på. Først var det U-21 landslaget i høst, og nå denne muligheten. Så dette vil være positivt for oss som lag også, avslutter Arne Sandstø.

For de som følger Jervs treninger gjennom uken, vil det da altså være drøye 2 uker hvor Øyvind ikke deltar, men han er tilbake i slutten av januar.

Lykke til Øyvind!

Annonse fra Obos-ligaen: