Ny uavgjortkamp

Det så lenge ut til å gå veien, men en sen Åsane-scoring gjorde at det endte 1-1.

I strålande solskinn var det mange trofaste Jerv-supportere som hadde tatt turen til Levermyr, i håp om at det denne gangen skulle løsne for gutta på banen.

Første omgang var spillemessig litt som forventet. Vi har et lite overtak i kampen og produserer stort sett det som er av sjanser. Lind har også et skudd som går i tverrliggeren i ned. De fleste på tribunen ser ballen gå i mål og ut, men dommer mener ballen aldri har vært inne, og dermed fortsatt 0-0. Til tross for flere Jerv-muligheter står det 0-0 når spillerne går i garderobene.

Over i andre omgang fortsetter kamp på mange måter der den slapp, men Åsane har også sine gode perioder hvor de klarer å skape noen halvsjanser. Det er vi som går i ledelsen, og det er innbytter Jakob Toft som setter ballen i mål på et innlegg fra Haugstad etter 64 minutter. Videre fortsetter kampen uten de helt store sjansene, og det ser ut til at vi har grei kontroll på kampen. Allikevel inviterer vi Åsane litt inn i kampen, og plutselig står en Åsane-spiller fri på bakre stolpe og banker ballen i lengste hjørne i det 87. minutt. De siste minuttene av kampen prøver vi desperat å gå opp i ledelsen igjen, men uten hell. Helt på tampen får vi en corner, men den blir det ikke noe ut av.

Dermed ender det med nok en uavgjort-kamp på Levermyr etter at vi er et beste laget og går opp i ledelsen først. Vi har nå 5 strake uavgjort-kamper, og i 4 av de har vi vært det dominerende laget. I dag klarer vi å holde tett bakover lenge, og vi scorer også det nødvendige målet, men det glipper på slutten. I følge assistenttrener Mini inviterer vi Åsane inn i kampen ved at vi ikke tør å spille vårt spill.

Når vi først har kommet inn i et "feil spor" kan det være vanskelig å snu det, men når vi først klarer det så vil seierne komme - det gjelder å ikke miste troa! Heldigvis er det ny hjemmekamp allerede om 3 dager - da mot Bryne i cupen!