Ny seier!

Notodden - Jerv: 1-3

Årets andre treningskamp mellom nyopprykkede Notodden og Jerv endte med en sterk 1-3 seier til gutta fra Grimstad.

Liten tvil om at Jerv var det beste og sterkeste laget gjennom hele kampen, og gutta leverte en solid, kollektiv seier.

Fokusområder
Etter kampen forklarer Arne Sandstø at laget jobber med forskjellige fokusområder - som skal forbedres fra 2017 til 2018. Og veldig mye av dette ser vi svar på i dagens kamp. Kollektivt er vi sterke tvers igjennom, laget jobber godt for hverandre og det kommuniseres gjennom hele kampen. 

Notodden ble aldri en trussel, med unntak av et flott gjennomspill som resulterer i en redusering. De ruller mye ball på tvers og får lite fremgang i spillet sitt, fordi Jervgutta leverer på oppgavene sine.

Kampfakta: Notodden - Jerv: 1-3
Scoringer FK Jerv: Glenn Andersen, selvmål, Espen Knudsen

Teambulding i fokus
Resten av helgen tilbringes på Camp Vierli på Rauland, hvor årets teambuilding finner sted. Fokuset på det sosiale, det å bli kjent, aktiviteter og gøyale konkurranser venter gutta på den snøfylte destinasjonen på fjellet i Telemark.

- Vi jakter forbedringer på alle plan foran en ny sesong. Og ser etter det vi øver på i trening i oppkjøringskampene. Vi får gode svar, og ser en kollektivt sterkere gruppe i 2018 enn i 2017, sier Arne Sandstø.

Det er en fin gjeng som er gøy å være sammen med, og nå er fokuset på å gjøre dem enda sterkere sammen. Vi gleder oss til årets teambuilding på Rauland, avslutter han.

Neste treningskamp er 9.februar mot Pors på Myra kl 1900.

 

Annonse fra Obos-ligaen: