Ny midtstopper er klar!

Velkommen til Jerv, John Olav!

John Olav Norheim blir Jervspiller!

Den høyreiste midtstopperen, John Olav Norheim, kommer til Jerv fra Strømmen.
Norheim har signert på en 3 års kontrakt med Jerv, og er veldig motivert for å ta fatt på sin videre karriere på Sørlandet.

Kjenner flere av lagkameratene fra før
John Olav har både spilt med flere av sine nye lagkamerater, men også mot dem - da i sine tidligere klubber. Nå gleder han seg til å ta på seg Jervdrakta for første gang.

Han fyller 25 år samme dag som første serierunde i Obosligaen sparkes igang igjen.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Sørlandet, og er veldig motivert for å ta fatt på oppgavene i Jerv, sier Norheim om sin nye klubb.

Jeg har stor tro på Jerv, måten det jobbes på og apparatet rundt klubben. Denne klubben har potensialet til å kjempe høyere på tabellen, og det skal jeg bidra til, fortsetter han.

John Olav Norheim har tidligere spilt for klubber som Fløy, Start, Nest-Sotra, KFUM Oslo og nå sist i Strømmen.
Han har tilsammen 79 kamper for klubber i toppfotballen og nesten 100 kamper for Fløy. Det er en erfaren, ung spiller som nå har signert for tre sesonger i Jervdrakta.

Duellsterk og spillende
- Vi får inn en spillende og klok spiller som passer godt inn i måten vi ønsker å spille på. Han er duellsterk, noe som vil gi oss en spisskompetanse på dødballer, er beskrivelsen fra trenerapparatet i klubben.

I tillegg er det en ung mann som vil passe godt inn i gruppa og bidra med ærgjerrighet, godt humør og en god treningskultur.

Hovedpersonen selv er veldig motivert og gleder seg!

Velkommen til Jerv, John Olav!

Annonse fra Obos-ligaen: