Ny konstituert daglig leder

Christopher MacConnacher får ansvaret for å styre skuta videre

Styret i FK Jerv har kommet til enighet med Christopher MacConnacher om å tre inn som konstituert daglig leder, fra 1.august.

Nåværende daglig leder, Rune Jakobsen, valgte i mai i år å si opp sin jobb som daglig leder, og klubben har nå funnet en erstatter internt.

MacConnacher jobber i dag i klubbens administrasjon, og vil ta over oppgavene etter Jakobsen fra 1.august i år.

- Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven som klubbens daglige leder. En stor jobb med mye ansvar, men også mange muligheter.
Jeg kjenner klubben godt fra innsiden, både som spiller i flere år, og nå etter å ha jobbet administrativt de siste årene, sier Christopher MacConnacher.

Sammen med styret og klubbens ansatte skal vi få klubben i riktig retning, og jeg ser frem til å kunne lede denne prosessen. 

Ydmyk og læringsvillig
- Jeg vet hva jeg går til og vet at jeg har mye å tilføre denne rollen, samtidig er jeg ydmyk for oppgaven og har mye å lære, fortsetter han.

Inn mot ferieperioden i juli brukes dagene til å få total oversikt, lære og overta alle av klubbens prosesser og ansvarsområder, avslutter han.

 

Ung, sulten og profesjonell

- Vi er fornøyde med å ha funnet en konstituert daglig leder i våre egne rekker, forteller styreleder Per Gunnar Topland.

Christopher kjenner klubben veldig godt, vi kjenner ham og vet hva han står for. Han er en ung leder som er sulten på oppgaven, og vi tror han kan vokse med dette ansvaret. Vi ser frem til å jobbe tett med Christopher fremover for å få Jerv i riktig retning, fortsetter styrelederen. 

Og vi vet at Christopher vil gi 110% hver dag og er seriøs og profesjonell i rollen som daglig leder.

Rune Jakobsen jobber nå tett med Christopher MacConnacher for å overføre kunnskap, erfaring og oppgaver til ham. Og dette fungerer meget godt.
Rune sitter med mye kunnskap og erfaring som er viktig å overføre for at Christopher skal kunne gjøre en best mulig jobb, avslutter styreleder Topland.

 

 

Annonse: