Ny avtale med Stamina!

FK Jerv forlenger samarbeidet med treningssenteret Stamina Grimstad!

Fotball handler ikke bare om fotballtrening, og vi er derfor veldig fornøyd med å ha kommet til enighet på en ny 2-årig avtale med Stamina Grimstad.

Gjennom hele oppkjøringen til ny sesong har det vært faste treninger på Stamina med god rådgivning fra Egil Høgenes i Stamina. 

- Vi er veldig glade for å kunne være med å bidra med vår kompetanse og vårt flotte senter til Jervgutta, forteller Egil Høgenes, regionsleder i Stamina.
Det er en lærevillig og treningsvillig gjeng, som sprer godt humør hver gang de er her på trening, fortsetter han.

Stamina Grimstad er byens ledende treningssenter og tilbyr flotte fasiliteter med moderne apparater og et mangfold av treninger i sal. De har også faglig dyktige personlige trenere som kan bidra til riktig og effektiv trening.

- Avtalen vi har med Stamina er et ledd av å ta det neste steget som toppfotballklubb, forteller assistenttrener "Mini" om Staminasamarbeidet.

Vi er avhengig av å ha et moderne treningssenter til å bidra med både fasiliteter og kompetanse i treningshverdagen, spesielt i oppkjøringsperioden.

Eget opplegg for unggutta

- Egil og gjengen hans på Stamina har også hatt et eget tilpasset styrketreningsprogram med oppfølging for noen av unggutta våre gjennom en lengre periode, forteller Mini.

Dette er for å gi dem den riktige basisen og styrken for å ta det neste steget opp i A-lagstroppen.

Unggutta trenger og får med dette god oppfølging og riktig trening, under ledelse av en personlig trener. Og dette er noe vi vil fortsette med for å utvikle våre unge fotballspillere til å bli toppspillere i Jerv.

Vi gleder oss til to nye spennende samarbeidsår med gjengen på Stamina.

Les mer om Stamina Grimstad her!

Annonse fra Obos-ligaen: