Nyyydelig borteseier!

Vi snur kampen og vinner 2-3 mot Levanger etter to Khalili-mål!

Etter to seiere mot Strømmen borte (2-3) og Notodden hjemme på 16. mai (1-0) var vi i dag klare for å ta tredje strake seier. Og seier ble det til slutt - etter en svært innholdsrik og nervepirrende kamp!

Allerede etter 1 minutt holder hjemmelaget Levanger på å ta ledelsen med Robert Stene, men Øvretveit varter opp med en god redning. Og det er derimot vi som går i ledelsen først. Khalili blir bokset i hodet av LFK-keeper etter en heading som går over mål, og dermed straffe. Den setter Glenn Andersen sikkert i mål etter 23 minutter! Ifølge Mini tar Levanger over initiativet i kampen etter en god Jerv-åpning, og får også uttelling etter 38 minutter. Lagene går til pause på stillingen 1-1.

I den andre omgangen bølger det mye frem og tilbake, men det er vi som har et lite overtak. Etter 68 minutter er det dog hjemmelaget som går opp i 2-1 med Robert Stene. Men vi nekter å gi oss! I det 75. minutt slår Tønnessen et langt innlegg på bakerste. Der står Khalili og header inn utlikningen. Bare 4 minutter senere er snuoperasjonen et faktum når Khalili scorer igjen ! Det siste snaue kvarteret blir naturligvis nervepirrende, men vi klarer å forsvare oss svært godt, og ledelsen holder helt inn.

Det blir altså seier 2-3 etter å ha ligger under 2-1, akkurat som mot Strømmen for en drøy uke siden! - Utrolig deilig seier. Nå er det fantastisk stemning i spillergruppa, forteller Mini i bussen etter kampen. Heia Jerv!

Viking på Levermyr om 6 dager! Bli med på fotballfesten du også!