Lanserer JBU Akademiet!

Vi er stolte over å presentere JBU som ny hovedsponsor for vårt utviklingsarbeid!

FK Jerv og JBU lanserte idag en treårig avtale som sikrer JBU som hovedsponsor for vår akademisatsning - nå under navnet JBU Akademiet.

- Stolthet i å utvikle

JBU Ugland-selskapene lanseres idag som en av klubbens Premium Partnere og blir nå hovedsponsor for FK Jervs akademi- og utviklingssatsning, JBU Akademiet.

- Vi er stolte over å kunne være med å bidra og bli assosiert med denne satsningen i Jerv, forteller konserndirektør Johan Martin Ugland.
Utviklingen Jerv har hatt gjennom de siste årene er fantastisk, og vi gleder oss over å kunne være med å tilrettelegge for å fortsette utviklingen videre, fortsetter han.

JBU Ugland-selskapene driver med eiendom, forvaltning, shipping, entreprenørvirksomhet og fornybar energi. Selskapet holder til på campusområdet i Grimstad og har 30 ansatte. JBU har sin visjon - Stolthet i å utvikle!

- Sammen med JBU skal vi nå bygge stolthet i å utvikle morgendagens fotballspillere, sier Kim André Pedersen som er utviklingsleder i FK Jerv.
Han blir hovedansvarlig for satsningen på JBU Akademiet.

JBU-akademiet_horisontal_liten_sort
JBU Akademiet

- Dette er en viktig avtale for hele klubben og hele vårt nedslagsfelt av spennende, lokale fotballspillere, fortsetter Kim André.
Dette gjør det mulig å ta enda større steg og grep i fotballhverdagen i vårt område.

JBU Ugland-selskapene skriver en 3-årig avtale med FK Jerv og vil bidra til vekst i utviklingsarbeidet.
JBU Akademiet vil være det overordnede navnet på utviklingsarbeidet i klubben, og vil være synlig på blant annet Fotballfritidsordning, lørdagsakademier, proffskoler, fotballskoler, satsningslag og i klubbsamarbeider for å nevne noe.

Sammen har vi Stolthet i å utvikle - morgendagens fotballspillere!

- Vi gleder oss over å ha signert en så viktig sponsoravtale som dette, som gir større muligheter og spillerom for satsningen på utvikling, forteller Trond Christoffersen, salgs- og markedssjef i FK Jerv

- JBU Ugland Holding og deres datterselskaper står hver dag for mange spennende utviklingsprosjekter enten det er i eiendom, fornybar energi eller på investeringsmarkedet - og vi ser frem til å være et nytt spennende utviklingsprosjekt de med stolthet kan følge med på, avslutter Christoffersen.

JBU Akademiet - Stolthet i å utvikle!

Annonse fra Obos-ligaen: