PIBE

Velkommen til Jerv, Pibe!

Møt vår nye spiss, Juan Pablo Pereira Sastre - også kalt Pibe!

Ny spiss på plass i Grimstad

Inn mot en ny tøff sesong, og historisk tett kampprogram, forsterker vi nå stallen med offensiv kraft. Juan Pablo Pereira Sastre, kalt "Pibe", er en spiller vi har sett i aksjon og fulgt tett gjennom Coronaperioden. Og endelig var tiden her for å få ham til Norge.

Temposterk og gode avslutteregenskaper
Pibe ankommer FK Jerv fra Lincoln Red Imps på Gibraltar, hvor vi sist så ham i aksjon mot divisjonskollega Åsane under treningsoppholdet på Marbella. Der scoret han to mål.
Pibe er opprinnelig fra Argentina, men har spansk pass og har spilt og bodd i Spania.

- Mine styrker er fart, jeg har stor kapasitet og er god i presspillet og jeg er en god avslutter, er spissens egen betegnelse. Nå skal han løpe fra forsvarsspillere i Obosligaen gjennom en historisk tett sesong, og både score og legge opp til mange mål.

Kompletterer stallen og angrepsspillerne våre
Klubbens sportslige team er meget fornøyd med å ha kommet i mål med Pibe, en spiss som kompletterer våre andre angrepsspillere og som gir oss flere strenger å spille på i en tøff sesong.

- Det vi så av Pibe på Marbella, og som vi også har sett mye av han på video og analyser, er det vi har manglet noe av i troppen. Han er en bevegelig spiller og han avslutter bra med begge bein. God med ansiktet mot mål og har gode bevegelser foran "kassa". Pibe vil levere mye målpoeng for oss, sier hovedtrener Arne Sandstø om lagets nye spiss.


Trene på egenhånd
Pibe ankom fra Spania nå før helgen, og må belage seg på å trene på egenhånd som en følge av karantenebestemmelsene. Fra den kommende helgen etter karantenen, vil han inkluderes i treningsgruppa inn mot sesongstart og delta i oppkjøringen mot sesongstarten som er borte mot KFUM Oslo, fredag 3.juli.

Signert ut 2021
32 år gamle Juan Pablo Pereira Sastre, Pibe, har signert kontrakt med FK Jerv ut 2021-sesongen, og gleder seg til å ta fatt på fotballsesongen som venter. 
Han kommer fra Gibraltars beste lag, Lincoln Red Imps - et lag som både har vunnet serien i mange år på Gibraltar og som har spilt kvalifiseringer til spill i Europa. 
Han ankommer Grimstad med et stort smil, masse rutine og pågangsmot til å komme igang!

Vi gleder oss til å se ham i aksjon!

VELKOMMEN, PIBE!

Annonse: