Kristoffers hilsen til Jerv!

Les Kristoffers hilsen til hele Jervfamilien.

Kjære alle i Jervfamilien!

Det er med et meget tungt hjerte jeg nå velger å ta farvel med denne fantastiske klubben. Klubben jeg har vært en del av helt siden slutten av barneskolen. Klubben jeg har vært supporter av siden jeg var en liten guttunge.

For en reise det har vært. Det hele startet med at jeg valgte å spille for FK Jerv mot slutten av barneskolen. Grunnen til at jeg først valgte å begynne i Jerv var fordi jeg håpte at det var en klubb hvor jeg kunne utvikle meg til å bli en god fotballspiller. Det viste seg og være et meget godt valg! 

2016 ble vel det man kan kalle en gjennombruddssesong for min del. Før den tid var jeg en av de unge lovende som fikk lov til å trene fast med A-laget, dette gjorde jeg fra helt tilbake til 2013. I løpet av disse årene ble med et par innhopp, noen kamper på benken, og vel så mange kamper på tribunen sammen Svaberget. I forkant av kamper hvor jeg visste at det var en umulighet for at jeg skulle få sjansen på banen, satt jeg egentlig og håpet på at jeg ble utelatt fra troppen, slik at jeg kunne stå sammen med svaberget. 

Men så kom heldigvis Arne Sandstø til klubben. Han turte og satse på en ung og uerfaren grimstadgutt. Det tok litt tid for meg å ta nivået, men Arne var meget tålmodig og lot meg ta steg for steg. Det er jeg evig takknemlig for! 

Til slutt så vil jeg takke alle nåværende og tidligere medspillere, trenere, supportere, administrasjonen, styret og ikke minst seniorgruppen for et minnerikt og fantastisk kapittel i karrieren min. Jeg ønsker dere alle lykke til videre! 

På gjensyn💛💙

Hilsen Kristoffer!

Annonse fra Obos-ligaen: