Kristoffer forlater Jerv!

Vår egen Kristoffer Tønnessen er solgt.

Kristoffer Tønnessen blir Startspiller!

Det virker kanskje vondt for flere med hjerte for Jerv, men akkurat nå er det en god avtale for alle parter – når Kristoffer Tønnessen bytter ut sine kjære gule og blå klubbfarger, med gult og sort. 

Kristoffer er oppvokst på og rundt Levermyr, og har utviklet seg stort i takt med klubben. Vi kjenner ham som en hardtarbeidende, imøtekommende og super gutt, og som har vært flink til å ta vare på alle rundt seg, og alltid vært en favoritt på banen blant alle våre supportere.

Kristoffer avgjør i sin første kamp fra start - i 2016
Kristoffer avgjør i sin første kamp fra start - i 2016


Kristoffer er en ambisiøs, ung fotballspiller – en skikkelig proff. Og nå var det riktig tid for både ham og for klubben, og slippe ham løs til nye utfordringer.
FK Jerv er og skal være en arena for lovende fotballspillere, et sted hvor de skal få tillit og utvikle seg og på sikt så skal de ta nye steg – også ut av klubben.
Og Kristoffer er et av våre fremste eksempler på dette. Han tok utfordringen på strak arm i 2016, og har aldri sett seg tilbake.
Han er ikke den første, og blir heller ikke den siste som tar disse stegene.

Kristoffer har utviklet seg til å bli en ledertype, han har vært en lojal kriger i både oppturer og nedturer. Han har alltid vært ambisøs på egne vegne og alltid villet det beste for FK Jerv.

Kristoffer - en ekte Jervgutt
Kristoffer - en ekte Jervgutt


Et forventet steg
Og nå er dagen kommet for å ta det neste steget. Nå venter en ny hverdag, i en større klubb og nye impulser.
Dette blir spennende steg for Kristoffer, selv om han også har mange følelser rundt valget sitt. Og for mange med hjerte i Jerv – så er dette akkurat nå litt vondt, men vi ønsker ham selvsagt alt det beste. Og vi tror dette bare er et av mange spennende karrieresteg i Kristoffers fotballfremtid.
Kristoffer gleder seg til nye impulser, ny utvikling og han setter seg nå nye mål. 

Samarbeidsavtalen mellom FK Jerv og IK Start gjør dette til en god avtale for begge klubber, og alle parter er fornøyde med hele prosessen.

- Dette er en avtale som er god for både FK Jerv, for Kristoffer og for IK Start. Og vi gleder oss selvsagt til å følge Kristoffers reise videre i fotballverdenen. Kris har vært, og vil alltid være, en av våre fremste ambassadører – og han vil alltid ønskes alt godt – og en dag, velkommen tilbake til FK Jerv, sier Trond Christoffersen, daglig leder i FK Jerv.

Kristoffer har tatt enorme steg som Jervspiller, og vi spår ham en fantastisk fotballkarriere. Og vi vil alltid heie på ham!

Samtidig vil vi takke IK Start for en ryddig prosess rundt denne overgangen, og håper Kristoffer kan bidra til deres videre utvikling, avslutter Christoffersen.
 

En spent ung proff som reiser
Kristoffer er både spent, trist og han gleder seg over dette. Spent på det som kommer, trist for å ta farvel med klubben sin og så gleder han seg til en ny fotballhverdag og impulser.

Les Kristoffers hilsen til hele Jervfamilien i egen sak!
 

Kartlegger erstattere
Vi jobber nå konstruktivt med de kartlagte alternativene vi har for å erstatte Kristoffers plass på laget. Og har tro på en god løsning for FK Jerv.

 
 

Annonse fra Obos-ligaen: