øyvind u-21

Øyvind Knutsen ferdig i Jerv

Vi takker Knutsen for utallige redninger og ønsker han lykke til videre!

Etter fire og halvt år i Grimstad er Øyvind Knutsen nå ferdig i Jerv. Han blir nå keeper for Hønefoss i 2. divisjon. Alle formaliteter ble klare i dag, og derfor publiserer Jerv denne saken nå. Knutsen har vartet opp med fantastiske feberredninger de siste årene, og i 2015 ble han keeperen i 1. divisjon som slapp inn færrest mål og holdt samtidig nullen flest ganger! Vi takker Øyvind for neon flotte år i Jerv, og ønsker han masse lykke til i Hønefoss. 

Dette sier Knutsen selv etter overgangen:

"Jeg vil takke Jerv for å ha satset på meg og gitt meg noen fantastiske år i klubben. Jerv vil alltid være klubben i mitt hjerte og jeg gleder meg til å følge laget videre mot toppen av norsk fotball.
Jeg har hatt mine beste år som fotballspiller i Jerv og opplevd utrolig mye suksess med både opprykk og kvalik til eliteserien.
Det har vært en lang og innholdsrik reise hvor jeg er blitt kjent med utrolig mange fine mennesker som har tatt meg godt imot og støttet meg.
Jeg ønsker å takke Norges desidert beste supportere i Svaberget og jeg gleder meg til å stå med dere og heie laget fram når jeg er på besøk i Grimstad!
Jeg ønsker også å takke alle i og rundt klubben, trenere, og ikke minst en spillergruppe som har vært helt fantastiske. Det samholdet og de personlighetene er helt unikt.
En ekstra takk til Tommy Runar som i alle år har fulgt meg tett og vært en god støttespiller!
Takk for nå Jerv!"

Annonse fra Obos-ligaen: