Klubbens nye fysioterapeut!

Fredrik Nett er Jervs nye fysioterapeut!

Velkommen tilbake til FK Jerv, Fredrik!

Tidligere ble det kjent at samarbeidet mellom Jerv og Ron Astrup (Stoa Fysikalske) ble avsluttet. Nå er klubbens nye fysioterapeut klar.

Fredrik Nett har vokst opp som fotballspiller i Jerv, nå får han ansvaret for å sørge for at Jervspillerne er klare til treninger og kamper gjennom en lang sesong.
 

Driver praksis og vil drive videre med "Jervklinikk"
Tilstedeværelse var en nøkkel i Jervs forhandlinger med unge Nett, og tilstedeværelse blir det. I samarbeid med Fredrik Nett, så vil det bli bygget opp det som fremover vil bli kalt "Jervklinikken". En klinikk på Jervhuset, som ikke bare vil være for klubbens A-lagsspillere, men for spillere, sponsorer, frivillige, supportere og ellers alle der ute i alle aldre. 

Et spennende, nytt steg for Jerv. Og en oppgave som Fredrik selv også gleder seg til.

- Det er gøy å komme "hjem" til Jerv igjen, etter mange år borte. Og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene rundt klubbens A-lag, men også de mulighetene som venter rundt hele klubben, og satsningen "Jervklinikken", sier Fredrik selv.

I tillegg er han tilknyttet klinikken Nemus i Arendal, og vil være tilstede der for behandlinger av pasienter.

- Vi ser frem til samarbeidet med Fredrik, som er en dyktig, ung mann som stiller tøffe krav til spillergruppa rundt fysisk trening. Dette kombinert med hans kompetanse som fysioterapeut og oppbyggingen av "Jervklinikken" blir veldig spennende, sier daglig leder Trond Christoffersen i Jerv.

Fredrik Nett kommer fra rollen som fysioterapeut i Arendal Fotball, og er for fullt i gang fra januar 2020, men har allerede startet forberedelsene med sin nye arbeidsgiver og spillerne som er på kontrakt!

Velkommen hjem, Fredrik!

Annonse fra Obos-ligaen: