Klare for ny sesong i Eserien!

I 2019 ble vi seriemester - nå er vi klare for å forsvare tittelen!

Her er FK Jervs esport-lag 2020!

Paulsrud
Håvard Hoel Paulsrud

Sluttspillets "MVP" i 2019, for en spiller og for et talent.
Paulsrud er klar for ny sesong i Jervdrakta, og vi gleder oss til å se ham i aksjon igjen når Eserien 2020 sparkes igang nå i mars.
Paulsrud var sluttspillets store spiller når Jerv ble seriemester før jul, og knuste all motstand under kampene i Bergen.

Etter at makker Rasmussen valgte overgang til ny klubb rundt nyttår, har vi jaktet Paulsruds medspiller. Og det er derfor stas å presentere en solid, spennende spiller med gode meritter på den virtuelle fotballbanen.

Velkommen til FK Jervs esportlag...

HC2020_FKJ-kopi
Hans Christian "HC" Fostervoll

Den tidligere Mjøndalen-spilleren, HC, er nå klar for å ikle seg den gule og blå Jervdrakten. Etter fjerdeplass i Eserien 2019, er nå HC klar for å bli Paulsruds nye makker. I jakten på nytt seriegull til Levermyr.

HC er en solid FIFA-spiller, med gode meritter både i Eserien og som leverer gode resultater blant annet i Weekend League.

Vi gleder oss til å se HC i aksjon i Jervdrakta!


Utvider muligheter rundt FIFA og esport
Med signeringen av HC, som nå også flytter til Grimstad - vil vi som klubb gjøre enda mer ut av FIFA og esportsatsningen vår.
Sammen med samarbeidspartnere vil vi derfor nå by på flere prosjekter og konsepter som gjør at barn og unge kan delta på og lære av våre dyktige FIFA-spillere.

Hvem har vel ikke lyst å lære av seriemesteren?

Vi vil by på FIFA-skole, Fanzone med FIFA på dager med hjemmekamp, muligheter for Barne- og ungdomslagene våre og en masse annet. Og alt vil foregå i vår nye FIFA-lounge!

Vi gleder oss til å fortelle mer.
Men først, er vi klare for Eserien 2020!

Heia Jerv!

 
 

Annonse fra Obos-ligaen: