Klare for Fredrikstad!

Høstjakta fortsetter på hjemmebane.

Søndag kl 18.00 blåser dommeren igang oppgjøret mellom FK Jerv - Fredrikstad FK. Obosligaens nummer 12 tar imot nummer 14 til dyst.

Starter en spennende kampperiode

Oppgjøret mot Fredrikstad sparker igang det som blir en intens og spennende kampperiode for FK Jerv.
Onsdag 9.august venter Rosenborg i cupens 4.runde, søndag 13.august er det bortekamp mot Kongsvinger, onsdag 16.august er det lokaloppgjør mellom FK Jerv - Arendal Fotball og søndag 20.august er det bortekamp mot Elverum. Alle med unntak av cupen, er mot lag som ligger bak oss på tabellen. Mye på spill!

Først FFK, deretter RBK

Det er lett å snakke og skrive om Rosenborgkampen som kommer onsdag 9.august, men først er det et meget viktig oppgjør mot Fredrikstad i Obosligaen som gjelder. Vi jakter poeng og avansement på tabellen, og dette er vårt hovedmål for sesongen nå. 

Vi gleder oss stort til onsdagens cupkamp, men trenger virkelig all støtte fra tribunen på søndagens seriekamp.

Idé Gomes er klar - og Wickmann fyller år!

Vi gleder oss over at vår nye spiss er spilleberettiget til søndagens kamp. Idé Gomes, vår nye nummer 45, er mer enn klar til å treffe sitt nye hjemmepublikum.

Samtidig gleder vi oss til å kunne feire vår andre nysignerings bursdag på søndag. Mathias Wickmann har fått sin Jervdebut, i borteseieren mot Levanger, men møter sitt nye hjemmepublikum på sin 26 års dag!

Mange gode grunner til å komme på kamp!
Bli med å feire Mathias Wickmann, kom for å se Idé Gomes i aksjon og ikke minst - kom for å støtte Jervgutta i jakten på 3 nye poeng!

Ta med en venn eller to og kom på Jervkamp til søndag!

Kjøp billetter idag! KLIKK HER.

Annonse fra Obos-ligaen: