Klar for å score mål!

Den 28 år gamle spissen gleder seg til å komme igang!

Khalili - vår nye nummer 10!

Idag gjennomførte Aram Khalili den medisinske testen og skrev også under på kontrakten som gjør ham til Jervspiller de neste to årene.

Han vil ikle seg trøye nummer 10 - og gleder seg til å starte på jobben som Jervs nye spiss.

Spissen som kommer fra 5 sesonger i Bryne, har scoret to mål på Levermyr allerede, men da som Brynespiller. Et mål kom i Brynes seier i 2016 og det andre i Jervseieren over Bryne i cupen i 2017. Nå er han klar for å score mange flere mål på Levermyr - men da for Jerv!

Gleder seg til å spille under Sandstø

Khalili kjenner Arne Sandstø fra tiden som Start-trener i 2008, og er veldig klar for å jobbe under Sandstøs ledelse igjen i Jerv. Han kjenner flere i støtteapparatet og flere i spillergruppen fra både Start og Bodø/Glimt.

- Jeg er en spiss som trives veldig godt i boksen, er god på avslutninger og gir alltid 110% for laget. Jeg vet at fotballen Jerv spiller passer meg godt, og jeg lover at jeg vil score mange mål, sier den nysignerte spissen.

"Ferie" - med egentrening

- Jeg er utrolig motivert for å komme igang som Jervspiller, og skal bruke "ferien" i desember godt på egentrening før jeg møter resten av gutta på nyåret, sier Aram.

Nå skal han og familien organisere flyttingen fra Jæren til Grimstad, hvor de skal bosette seg de neste årene.

- Jeg kommer fra Kristiansand, men vi er klare for å bosette oss i Grimstad. Og det gleder vi oss til! Grimstad virker som en veldig koselig by og det er mange her som bryr seg om Jerv, fortsetter han.

Troa på Jerv i 2018!

Khalili har klokketro på sin nye klubb foran den kommende sesongen.

- Jeg ønsket å signere for Jerv, for jeg har troa på klubben, spillerne som er her og treneren som leder laget, sier han.
Jerv kommer til å være et lag å regne med i den kommende sesongen, og jeg gleder meg til å løpe ut på Levermyrgresset foran supporterne våre som alltid står på for laget, avslutter den nye Jervspissen.


Igjen -  velkommen til Grimstad og velkommen til Jerv, Aram!

Annonse fra Obos-ligaen: