KIWI inn på Jervlaget!

De tre Kiwibutikkene i Grimstad er nye sponsorer i FK Jerv.

Kiwi i Grimstad har tidligere hatt lang fartstid som sponsorer i FK Jerv, og vært godt synlige på klubbens barne- og ungdomsavdeling. 
Etter noen års pause, er nå Kiwi tilbake som sponsor, og vil fokusere på utviklingsarbeidet i klubben.

Kiwi med tro på utvikling

De tre Kiwibutikkene i Grimstad går sammen om å støtte opp i klubbens utviklingsarbeid, gjennom satsninger på Fotballfritidsordning, fotballskoler, proffskoler og fotballakademi.

Og nettopp her vil Kiwi være med å bygge opp under utviklingsarbeidet.
Kiwi vil blant annet være leverandør av frukt & grønt og mat til disse satsningsaktivitetene. Noe som er viktig både for klubbens utviklingssatsning og for spillerne som deltar i disse aktivitetene.

- Vi har tro på arbeidet som gjøres mot barn og unge i Jerv, og er stolte over å kunne være med å bidra til en bedre fotballhverdag for dem, forteller Jostein Halvorsen som er butikksjef for Kiwi Biesletta.

Dette er et samarbeid mellom de 3 butikkene her i Grimstad, godt støttet av Kiwis regionskontor. 

Jostein på Kiwi Biesletta, Heidi på Kiwi Grimstad på Grooseveien og Frode på Kiwi Bergemoen gleder seg alle tre til samarbeidet og ikke minst til spennende kamper både i cup og serie videre utover sesongen, og de kommende sesongene.


"Være med å utvikle nye Kristoffer Tønnessener"

Med dette samarbeidet, som strekker seg over 3 år, så håper vi å være med å utvikle den nye Kristoffer Tønnessen eller Tobias Collett, som er to av klubbens unge, lokale spillere, er de tre butikksjefene enige om.

Det er alltid ekstra stas med de unge gutta, som er produkt fra egen klubb eller naboklubb, som tar steget opp i toppen.


Utfordrende med Jervbrød!

Både Jerv og Kiwi har pratet godt om dette med Jervbrød, et produkt som man kun får hos Kiwi Grimstad, på Grooseveien idag.
Supporterne har nærmest lagt inn krav på at brødet må inn i hyllene på alle de tre Kiwibutikkene, 

De tre butikksjefene vet at dette med Jervbrød er utfordrende, men velger å fokusere på det positive, gjennom varer og sponsoravtale som bidrar til utvikling av fremtidens Jervspillere. 

- Vi i Jerv vet at supporterne gjerne vil handle Jervbrød også på de to andre Kiwibutikkene, men vi har også respekt for at Norgesgruppen og Kiwi har sentrale avtaler å forholde seg til, og velger å ikke fokusere på dette i en avtalen, forteller salgs- og markedssjef i Jerv, Trond Christoffersen.

Vi er veldig glade for å spille på lag med Kiwi de neste 3 årene.

Annonse fra Obos-ligaen: