Jørgen Ferstad er Jervs nye utviklingssjef!

Kommer fra utviklingsavdelingen i IK Start - og er klar for ny, spennende jobb i Jerv!

Jørgen Ferstad skrev idag under som ny Utviklingssjef i FK Jerv!

Velkommen Jørgen!

- Dette gleder jeg meg til!, sier den nyansatte utviklingssjefen.

Jervs utvikling de siste årene har vært fantastisk, og arbeidet som er gjort her er veldig bra - nå gleder jeg meg til å bli med å fortsette denne utviklingen, fortsetter han.

Jørgen Ferstad er 39 år, har UEFA A-lisens og har de siste 5 årene jobbet i utviklingsavdelingen i IK Start med hovedansvar for G16-laget i klubben. Før dette har han jobbet 3 år i Sandnes Ulf.

Nå blir han leder for utviklingsarbeidet i Jerv!

- Jeg er veldig takknemlig for å få denne muligheten. Det er en fin gjeng i klubben her, som jeg kjenner fra før og jeg vet at jobben som er gjort er bra og at det er store muligheter videre for Jerv, fortsetter han.

Jervs posisjon i regionen er solid, og vi skal fortsette å utvikle oss, bygge klubb og ta nye steg.

Spennende samarbeid med klubber og krets

- Jeg ser frem til å bli kjent med spillere, trenere og lagledere, foreldre og samarbeidsklubbene rundt Jerv. Jeg skal bidra til at Jerv når sine mål på fotballbanen, både på topp- og breddenivå.

Jerv har nylig skrevet samarbeidsavtale med NFF Agder, med IK Start og jobber detaljert med samarbeidsavtale med naboklubbene noe som er veldig viktig og spennende for rollen jeg skal inn i, fortsetter Ferstad.

- Jeg vet at det blir mye jobb, både på og utenfor treningsfeltet, men jeg kan ikke annet enn å glede meg og er veldig motivert for å komme igang, sier han.

Takker for tiden i Start!

- Jeg har lært utrolig mye i mine år i Start og vil takke klubben for de 5 årene, sier Ferstad.

Start har spilt på lag med meg i prosessen nå inn mot muligheten som kom i Jerv, og det er jeg veldig takknemlig for!

Godt samarbeid som bærer frukter!

- Vi er veldig fornøyd med å ha kommet i mål med ansettelsen av Jørgen som vår nye Utviklingssjef, sier Rune Jakobsen.

Jørgen kommer fra en meget veldrevet utviklingsavdeling i IK Start og vil ta med seg mye kompetanse til Jerv, som vi ser frem til å dra videre nytte av i vår utviklingsprosess.

Igjen så takker vi IK Start for en meget ryddig og profesjonell prosess mellom to klubber som har gode og riktige intensjoner rundt et samarbeid. For oss var det viktig å få ny mann på plass i en viktig jobb og Jørgen med sin kompetanse, type og bakgrunn passet veldig bra, fortsetter han.

Jørgen starter for fullt i jobben allerede mandag, og vil fortsette på den gode jobben som utviklingsavdelingen har startet og driver idag, avslutter Jakobsen.


Vi ser frem til å få Jørgen igang i Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: