Bohemen og klubblegenden er ferdig i Jerv

Jan Jenssen legger opp etter 7 sesonger i gult og blått.

Jan Jenssen har med sitt fantastiske overblikk og sin silkemyke pasningsfot begeistret Jerv-publikumet i nesten 7 år. Han har vist en stor lojalitet overfor klubben, og skriver seg inn i Jerv-historien som én av vår nyere tids viktigste spillere. Men nå legger lillesandsmannen skoene på hylla. 

"Opplevelsen av å være med på reisen fra 3 div til obos er noe jeg aldri vil glemme. Fra de få som var på kamp i 3. til fulle tribuner, og virkelig stemning på levermyr. Ellers kommer jeg til å huske den gode lagånden, og det gode samholdet i både spillergruppen og i klubben generelt. Dette er noe jeg har satt veldig pris på å ha fått oppleve og tatt del i. En stor hilsen vil jeg også gi til seniorgruppa. Den jobben de gjør for jerv er utrolig! Jeg håper når jeg kvalifiserer meg til det, at det er en sånn gruppe herlig mennesker jeg kan møte daglig. Det gleder jeg meg bare til."

- Jan Jenssen

Daglig leder Christopher MacConnacher sier følgende om Jan Jenssens avskjed.

Det har vært en sann glede og spille med Jan Jenssen. Ro, kreativitet og gode valg med ball. Han er definitivt en av dem som har bidratt mest for å få klubben opp i divisjonssystemet og etablert klubben i norsk toppfotball.
Takk for mange flotte stunder, Jan!

Nå overtar vår nye signering Daniel Aase draktnummer 11 fra Jan Jenssen. 

Annonse fra Obos-ligaen: