Klare for sommerferie!

Hør hva disse tre guttene sier om ferie og en oppsummering av vårsesongen!

Jervgutta har nettopp gjennomført sin siste trening før en to ukers sommerpause. Den treningen ble avsluttet med en beinhard kondisjonsøkt. Gutta skulle løpe fra 16-meteren til midtstreken, og tilbake, til sammen seks lengder. Dette ble gjentatt 10 ganger med en liten pause i mellom. 

- Det var tungt, forteller Mathias Wichmann. - Men en fin måte å avslutte vårsesongen på, legger Hoel Andersen til. 

- Mer å gå på

Når Aram Khalili skal oppsummere vårsesongen sier han at han gjerne skulle ønske at vi hadde noen flere poeng etter de første 14 kampene. - Vi holder ofte bare én omgang, eller kanskje 70 minutter, men sjelden hele kampen. Hvis vi hadde klart det kunne vi bikket flere kamper vår vei, fortsetter mannen med nummer 10 på drakta. 

- Jeg føler både jeg og laget har mer inne. Så klarer vi å få det ut kan vi få en gøy høstsesong, sier Hoel Andersen.

Viking og Nest-Sotra hjemme som høydepunkter

Når gutta får spørsmål om hvilke kamper de vil trekke fram som de beste så langt, sier Khalili at det må være Viking og Nest-Sotra hjemme. Det var kamper vi vant henholdsvis 3-2 og 4-1, og kamper med mye bra fotball og solid spill. 

Klare for et lite avbrekk

De tre Jervguttene synes alle det blir godt med en liten pause og variasjon fra treningshverdagen, selv om de alle har fått hvert sitt individuelle treningsprogram som skal følges gjennom de to ukene med fri. - Det blir mest løping i ferien, sier Wichmann med et glimt i øyet. Han skal blant annet på ferie med kjæresten til Mallorca, mens Hoel Andersen reiser hjem til Halden. 

Se videointervjuet her:

https://www.facebook.com/fkjerv/videos/1725664644215021/

Neste kamp er borte mot Viking 22. juli. Da håper vi på god støtte fra Grimstadfolket, som kanskje legger en dag eller to av ferien i Stavanger? Heia Jerv og god sommer til alle Jervfans!


Annonse fra Obos-ligaen: