Synet i fokus

Interoptik Holvik inngår nytt samarbeid med FK Jerv. Nå skal alle spillere og støtteapperatet testes. Samarbeidet går ut på et sponsorat, synstesting og meget gunstige priser på briller.

Et meget spennende samarbeid har startet opp. "Toppidrett handler om de små detaljene og hvordan vi kan bli enda bedre", sier hovedtrener Arne Sandstø, på vei inn i butikken Interoptik Holvik i Storgata. Han, sammen med forsvarspiller Espen Knudsen og hjelpetrener Jahn Robert "Mini" Holmgren skal testes som de første i hele A-lagstroppen denne våren. Brødrene Holvik, sammen butikksjef Beate Thygesen har en stor og viktig oppgave foran seg. Spillertroppen og støtteapperatet skal gjennomgå en grundig undersøkelse av synet. "Hvis vi kan optimalisere synet til spillerne enda bedre, kan jo dette ha positive følger på fotballbanen", sier optiker Øyvind Holvik.

Spenningen var stor da testpersonene Arne, Mini og Espen skulle gjennom en grundig undersøkelse. Og vi skal ikke røpe resultatene, men om vi sier at eldstemann kommer med nye briller på neste hjemmekamp, er vel ikke utenkelig.

Interoptik Holvik klemmer til og gir alle i Jervsystemet 20% rabatt. Dette tilbudet favner alle som er tilknyttet FK Jerv. Ønsker du også å få testet synet og heier på Jerv, er du velkommen til Interoptik Holvik i Storgata.

Annonse fra Obos-ligaen: