Ingen festaften mot Fløy

Vi fikk nok en gjennomkjøring, selv om det ble tap 1-2 for Fløy.

Det var ikke optimale forhold for possesion-spill og festfotball på Kringla i Froland lørdag ettermiddag. Banen var allikevel ikke veldig dårlig, og vi fikk glimtvis se noen gode kombinasjoner.

Fløy tok tidlig ledelsen ved en kontring som kun litt ut av intet. Gjennom hele første omgang hadde Jerv banespillet, og Danso kom seg på nydelig vis til noen gode muligheter fra litt skrått hold.

Etter om lag 60 minutter rullet vi fint opp langs høyresiden, og det påfølgende innlegget endte til slutt hos Lind etter at Fløys keeper mistet den. Han satte ballen enkelt i mål. De neste minuttene fortsatte Jerv-presset, dog uten uttelling. Like før slutt er Wembangomo og en Fløy-angriper i duell på hjørnet av Jervs sekstenmeter. Brice går i med en litt for hard skulder, og straffe til Fløy og 1-2. Det ble også sluttresultatet på Kringla Stadion.

Assistenttrener "Mini" er fornøyd med at vi får øvd på spill mot etablert, og at vi har en del positive perioder hvor vi behersker frispilling og spill mot etablert bra. Han synes også det er positivt at flere unge spillere får sjansen til å kjenne på nivået.

Alle ungguttene klarte seg godt, særlig Aanonsen viste en svært god ro med ballen klokt spill. Hovstad spilte hele kampen, og ryddet godt opp i midtforsvaret. Somdal fikk spille den siste halvtimen, hvor han fikk vist frem sitt gode rykk og hurtighet.