Halvor Hovstad lånes ut til VFK

Deadlineday på Levermyr: Hovstad ut på lån

Lånes ut til Vindbjart

FK Jerv, Halvor Hovstad og Vindbjart er enige om en låneavtale for den unge stopperen, som gjør Hovstad til VFK-spiller i 2018-sesongen.

- Halvor trenger å få spilletid på høyest mulig nivå, og Vindbjart passer perfekt for ham, både i spillestil og divisjon, sier Arne Sandstø.

Hos oss ville han ikke fått spilt tilstrekkelig på høyt nivå, som han trenger, men vi ønsker at Halvor skal fortsette sin utvikling. Og har tro på at arenaen i VFK er bra for ham, fortsetter Sandstø.

- Jeg ser frem til å fortsette utviklingen min i Vindbjart og tror det kan bli en lærerik og spennende fotballsesong. Vindbjart har en spillestil som passer meg bra, og i tillegg kjenner jeg flere av gutta på laget, sier hovedpersonen selv.

Låneavtalen mellom FK Jerv og Vindbjart strekker seg ut 2018, men Jerv har en mulighet til å hente spilleren hjem i sommervinduet om det er behov for det.

Låneovergangen skjer umiddelbart og Hovstad vil dermed fortsette oppkjøringen til ny sesong med Vindbjart. Og vil der spille med allerede utleide Simen Aanonsen fra Jerv og også tidligere Jervspiller Thomas Ness.

Denne overgangen er dermed det siste som skjer i dette overgangsvinduet på Levermyr. 

Lykke til Halvor! 

Annonse fra Obos-ligaen: