Helsvart i Kongsvinger

Ingenting fungerte da vi tapte hele 6-1 for Kongsvinger.

Etter en cup-fest mot Rosenborg tidligere i uka var det klart for bortekamp mot Kongsvinger. Der fikk vi overhodet ikke resultatet vi hadde håpet på, og vi tapte til slutt 6-1 for hedmarkslaget.

Fra første minutt har hjemmelaget overtaket og produserer masse sjanser. Både 1-0 og 2-0 kommer etter bare 13 og 23 minutter. En svært god Knutsen gjør at ikke hjemmelaget leder enda mer, og etter 25 minutter tenner Babajide David et gnist i Jerv-laget når han tupper inn reduseringa 2-1. Rett før pause slukker dog Maikel og Kongsvinger mye av den gnisten når de øker til 3-1 etter 43 minutter.

Etter pause klarer vi å heve oss ganske mye, og vi skaper noen muligheter. Vi får også en scoring ved Nils Petter Andersen som dessverre for oss blir annullert for offside. Videre i omgangen overtar Kongsvinger mer av banespillet igjen, og kontrollerer kampen. Hjemmelaget er desidert best og kommer meget lett gjennom forsvaret vårt ved flere anledninger, og etter hvert får vi enda flere scoringer imot. 4-1 etter 64 minutter og 5-1 etter 68. Jerv-spillerne har naturligvis gitt opp å få med seg poeng fra Gjemselund nå, og spenningen i kampen er definitivt over. Like før slutt øker Kongsvinger nok en gang til 6-1.

Det ble en helsvart aften i Kongsvinger med et grusomt resultat. Vi taper i dag for et mye bedre lag. Denne kampen må glemmes før kampen mot Arendal som er allerede til onsdag! Levermyr er snart utsolgt, så sikre deg billett i dag for å få med deg det intense lokaloppgjøret!