Grimstad renhold forlenger og tar nytt oppdrag for FK Jerv.

Grimstad renhold forlenger kontrakten med FK Jerv i 2019 og tar ansvaret for renhold på Levermyr.

Dobbel lykke på klubbhuset. Fra 2019 vil Grimstad renhold ta ansvaret for renholdet på Levermyr. De har tidligere vært bronsesponsor, men utvider samarbeidet med at de tar ansvaret for renholdet på klubbhuset. Grimstad renhold vil også tilby vaskekurs for spillerne. Kanskje det viktigste kurset som vil bli avholdt på Levermyr denne sesongen.

Vi er meget fornøyd med avtalen, sier daglig leder Christopher MacConnacher i FK Jerv. Det at en sponsor gjør en avtale der de er inne med et sponsorat, samt tilbyr tjenester som gjør at det vil gagne oss i klubben. Dette er en vinn vinn situasjon, smiler han lurt.

Daglig leder Finn Solheim i Grimstad renhold tar oppdraget seriøst og oppfordrer med dette andre sponsorer å gjøre et samarbeid med FK Jerv. Vi har også kapasitet til å ta flere rengjøringsoppdrag. Da kan du bare kontakte oss via vår nettside; www.grimstadrenhold.no "Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, den øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat" -Finn Solheim, Grimstad renhold.

Annonse fra Obos-ligaen: