Jerv vant i Danmark

Seier i Slagter Winther cup. G14-laget til FK Jerv var med hele veien og tok med pokalen hjem til Grimstad.

Etter flere forsøk var det G14-laget til Jerv som vant turneringen i Danmark. Troppen på hele 21 spillere, 5 trenere og en hel gjeng supportere/foreldre fikk oppleve seier etter seier og til slutt den gjeve førsteplassen.

Laget spilte fire innledende kamper på lørdag og søndag, der de slo Lura fra Rogaland med solide 6-0. Tornby ble knust av Jervguttene med hele 7-0, deretter en arbeidsseier mot Team Hornby/Hirtshals og siste innledene kamp ble Holum slått 8-1. En maktdemostrasjon av de unge og lovende jervspillerne, som gikk ut av de inneldene kampene med hele 23-2 i målforskjell.

Det var duket for semifinale mot SK Jarl, også fra Rogaland. Nå møter Jerv motstand og spillet går i bølger, men Jerv vinner 2-1.

Mandag morgen er det duket for finale mot FFI som tidligere har vunnet Slagter Winther cup og måtte si seg å være favoritter. FFI-laget er kjent for å være et ganske likt lag som Jerv, rent taktiskt. Der man igansetter spillet bakfra. Jerv nekter dette og presser aggressivt og høyt på banen. Før FFI har skjønt hva som har skjedd, har Jerv scoret to ganger. Dette blir pauseresultatet.

I andre omgang tar FFI mer grep om kampen, uten særlige resultater og med en forsvarsglipp, scorer Jerv nok en gang. Stillingen er nå 3-0 til Jerv, men FFI reduserer hele to ganger noe som gjør at sluttminuttene blir ulidelig spennende.

Dommeren blåser av kampen og hele Jervdelegasjonen kan slippe jubelen løs. Revansjen er et faktum. De gule og blå har vunnet finalen i Slagter Winther cup 2019.

Vi ønsker å takke alle foreldre som fulgte laget i Danmark og Grimstad Servicecenter (Esso Grimstad) for leie av tilhengeren under oppholdet.