Fotballskolen avsluttet med storkamp på Levermyr!

Jervs A-lag avsluttet fotballskolen med kamp mot over 100 fotballskolebarn

3 dager med fotball og moro er over!

Takk til alle barn som deltok med store smil og fantastisk innsats på vår årlige fotballskole. Med over 100 barn fra 11 forskjellige klubber ble dette et sosialt og gøyalt arrangement - med solid innsats fra samtlige. 

Alle barna har vært gjennom øvelser og spill fordelt over 3 dager, og fotballskolen avsluttet med storkampen mot A-laget på stadion.

Takk til alle A-lagsspillere og G16-spillere som har bidratt som instruktører og forbilder, og takk til ALLE BARNA som deltok.
Dette var gøy!

Fellesbilde fotballskole
Fotballskolen 2019!

Storkamp på stadion

Fotballskolen ble avsluttet med storkampen på hovedarenaen, når FK Jervs A-lag yppet til kamp mot over 100 barn fra fotballskolen. Og for en kamp det ble. Mye latter, mye moro og en utrolig jevn kamp.

Etter kampen fikk alle barna utdelt fotball, is fra Kiwi og i tillegg stod tidligere proffsyklist og verdensmester i sykling, Thor Hushovd og delte ut gratisbilletter til søndagens kamp mot Ham Kam!

Thor Hushovd delte ut gratisbilletter til Jerv-Ham Kam
Thor Hushovd delte ut gratisbilletter til Jerv-Ham Kam


Takk til viktige sponsorer og støttespillere
Samtidig takker vi viktige sponsorer som bidro til å lage rammene rundt fotballskolen profesjonelle. En spesiell takk til Kiwibutikkene i Grimstad som bidro med mat alle dager og ikke minst is siste dagen, og til Bergshaven som leverte brød til lunsj alle dager.
 

Takk til Kiwibutikkene i Grimstad for lunsj og is!
Takk til Kiwibutikkene i Grimstad for lunsj og is!

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!
Vi gleder oss til fotballskolen 2020!

Fotballskolen 2019!
Fotballskolen 2019!


Og husk - til søndag er vi klare for 3 poeng når Jerv tar i mot Ham Kam. Alle barna fra fotballskolen og deres foreldre kommer.
Kommer du? 

Klikk her for å kjøpe billetter!

Annonse fra Obos-ligaen: