Første trepoenger på bortebane

I kveldens kamp mot Grorud tok vi endelig årets første borteseier

I 5. serierunde fikk vi endelig årets første borteseier da vi slo Grorud på Grorud match kunstgress.

Vi startet første omgang på best tenkelig måte da vi gikk opp i 1-0 ledelse etter 6 spilte minutter. Campos vant ballen på egen banehalvdel, tok ballen med seg mot dødlinjen, fintet en Grorud spiller og satt ballen elegant i lengste hjørne bak en sjanseløs Grorud keeper. En fantastisk enkeltprestasjon.

Etter første scoringen blir vi presset litt lave av Grorud, men vi ligger godt defensivt og slipper Grorud lite til. De kommer ikke til noen store sjanser og vi har kontroll i hele første omgang.

Når det var spilt 40 minutter slo Wichmann en nydelig ball i bakrom på Norheim, Grorud prøvde å skjerme ballen ut, men Norheim var tøff i duellen og fikk slått et hardt innlegg langs bakken. Der stod Pibe og satt ballen sikkert i mål. Vi gikk opp til en 2-0 ledelse som også ble stillingen til pause.

I andre omgang skjedde det ikke mye, men vi fortsatte å ligge kompakt og hindret Grorud i å skape noe. Vi var frempå ved et par anledninger, men fikk ikke satt ballen i mål. Men dette snudde da det var spilt 86 minutter. Campos sendte Håbestad alene gjennom med keeper. Her var ikke Rygene gutten vond å be, han satt ballen hardt i mål utenfor keepers rekkevidde. Vi ledet da 3-0, som også ble sluttresultatet. En solid bortekamp.

-Vi må si oss godt fornøyde med den defensive jobben i dag og effektiviteten i forhold til de sjansene vi skaper, så har vi høy uttellingsprosent og sånn må det være på bortebane. Vi scorer tre mål på bortebane, og det er deilig. Får vi en kombinasjon fra det deffensive i denne kampen og det offensive fra en av de andre kampene, så blir det mye bedre, sa en glad Sandstø etter dagens seier. (Du kan se hele intervjuet på facebook).

Også målscorer Diego Campos var fornøyd med prestasjone i dagens kamp

-Det var en god lagprestasjon. Det var kanskje ikke den peneste fotballen, men det var viktig å få de tre første poengene på bortebane. Vi forsvarte oss godt som et lag, og vi utnyttet sjansene som vi fikk og vi scoret tre bra mål, sa Campos etter kampen.

Bytter:

Aase ut, Norheim inn (24´)
Pibe ut, Baidoo inn (77´)
Zernichow ut, Wichne inn (77´)
Campos ut, Myhre inn (90+4´)

Nå ser vi frem mot ny kamp allerede førstkommende fredag. Da er Lillestrøm gjester på Levermyr stadion. Kampen spilles klokken 20:30.