Berglanns scoring ble kampen eneste på Fevik i dag.

Siden den oppsatte treningskampen mot Pors Grenland ble avlyst forrige fredag, ble det i dag arrangert kamp mot 4.divisjonslaget Express på OSM stadion på Fevik.

Oli Thor Einarsson
B. Wembangomo - G. Andersen - E. Knudsen - K. Tønnessen
T. Zernichow - M. Wichmann - T. Collett
L. Ferreira - A. Khalili - U. Berglann

Jerv startet med et sterkt mannskap, men til tross for dette tok det 40 minutter før den første scoringen kom. Prøvespiller Luke Ferreira blir spilt gjennom og legger ballen flott inn til Berglann som breisider ballen i mål. Lagene går dermed til pause på stillingen 0-1. I pausen gjorde Sandstø 7 bytter. Tønnessen, Knudsen, Wichmann, Zernichow, Ferreira, Khalili og Berglann gikk ut. Haugen (venstre back), Reinertsen (midtstopper), Hoel (indreløper), Ølberg (indreløper), Bringsverd (høyre ving), Haugstad (spiss) og Meberg (venstre ving) kom inn. Ganske utrolig ender den andre omgangen målløs. Både Express og Jerv har flere gode muligheter, men gode redninger fra begge målvaktene gjør at kampen ender 0-1.

Det ble altså nok en seier i det som var årets tredje oppkjøringskamp. Neste treningskamp er allerede til fredag mot Sandnes Ulf. Den kampen spilles i Lyngdal 14:00. Heia Jerv!