Endelig er han klar!

Luke Ferreira har signert 2-års kontrakt med Jerv!

Luke Ferreira vil ikle seg nummer 95!

Angrepsspilleren/vingen har imponert både på treninger og i kamper - og endelig er partene kommet til enighet rundt en avtale.
Begge partene har vært interessert i å signere avtalen en lengre periode, men Jerv har brukt litt tid på å kartlegge Ferreiras tidligere klubber og eventuelle kompensasjoner der.

Venter arbeidstillatelse før han blir klar!

- Vi har det siste formelle vi jobber med nå rundt arbeidstillatelse, som vi regner med skal gå i orden en av dagene, sier Christopher Mac Connacher som er controller og administrasjonskoordinator i Jerv.

Den tidligere midtbanespilleren tror Jerv får en spennende spiller inn i troppen.

- Luke har bevist over lengre tid hvordan kvaliteter han har som spiller og hvordan han er som type. Det har vært en god kvalitetssikringprosess hvertfall, avslutter han med et smil.


Sandstø fornøyd!

- Luke har vist hele tiden hvilke kvaliteter han har og vi ser frem til å jobbe videre med han de neste årene, sier hovedtreneren.

Han er god i flere deler av det offensive spillet og tilfører laget mye spennende.

- Luke har vært her siden 5.januar - og har vist seg frem både som spiller og person på en svært positiv måte. Vi er veldig fornøyd med å få signeringen i boks, avslutter han.


Arne Sandstø beskrev tidligere Ferreira på følgende måte:

Luke er en ung, offensiv spiller som kan bekle flere av de offensive rollene i laget. Han har gode individuelle ferdigheter, har god fart med ballen i beina og er en god avslutter.

Han har nå overbevist nok i både trenings- og kampsituasjoner. Og blir dermed Jervspiller de to neste årene!

Vi tar også med oss at Luke Ferreira vil ha draktnummer 95. Og spillere med høye draktnummer har tidligere hatt tradisjon for å lykkes i Jerv!

Vi gleder oss.

Velkommen til FK Jerv, Luke!

Annonse fra Obos-ligaen: