Nyttårshilsen fra styret

Godt nyttår alle sammen!

Styret med en nyttårshilsen.

2018 begynner nå å nærme seg slutten. Og det er fortsatt så mange fantastiske individer som er med å bidrar fra dag til dag, uke etter uke og arrangement etter arrangement. 

Klubben er så utrolig heldige som har så mange flotte og godhjertede mennesker som bare vil klubben det beste. 

Sportslig kom vi havn med a-laget og skal spille OBOS 2019! Det er mange talentfulle unggutter på vei opp! Ta en tur å se G16 spille neste år, der vil det være masse god underholdning. Det er også mange andre lag bak der igjen som har masse spennende på gang! Vi får fortsatt utrolig mye skryt for våre arrangementer i OBOS-ligaen. Utenforstående sier vi må opprettholde denne åpenheten vi har og den familiære følelsen alle får når de besøker denne fantastiske klubben. 

Klubben har fått et eget gatelag og har et stort prosjekt på gang i samarbeid med BlåKors/SnakkOmMobbing hvor fokuset er å øke trivsel for skolebarn og forebygge mobbing i hverdagen. Fantastisk! 

Ønsker å sende en nyttårshilsen til alle spillere, trenere, støtteapparat, ansatte, oppmenn og hjelpere i BU, alle i gatelaget, sponsorer, seniorgruppa, mammagruppa, alle frivillige, svaberget og alle andre supportere ett godt nyttår!

På gjensyn i 2019!

-St

 

Annonse fra Obos-ligaen: