Det fysiske og medisinske apparatet på plass!

Ny avtale med Stoa Idrettsmedisin & opptrening!

Høy kompetanse på det fysiske og medisinske!

Ron Astrup har gjennom selskapene Stoa Fysikalske senter og Stoa Idrettsmedisin & opptrening vært tilknyttet FK Jerv siden 2015. Og nå forlenger klubben ytterligere 2 år med ham og hans team rundt det fysiske og medisinske.

- Vi er dønn avhengig av å ha høy kompetanse på dette med skader, behandlinger, skadeforebygging og alt rundt den fysiske treningen, sier Arne Sandstø. 

Ron Astrup og teamet hans på Stoa er blant de fremste og beste på feltet, og vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss dette i ytterligere to år, fortsetter han.

Høy kompetanse tilstede hver dag!

- Ron er en del av støtteapparatet og har en viktig jobb rundt spillergruppen vår og sørger for at alle trener riktig, blir riktig behandlet og har ansvar for "preppen" (oppvarmingsøvelser), styrkeøvelser og ellers fysiske innslag i treningen, sier Sandstø.

Og både for oss i trenerteamet og for gutta er det viktig å ha en med høy kompetanse tilstede hver dag.

Stoa Fysikalske senter og Stoa Idrettsmedisin & Opptrening kan levere alt det vi trenger innenfor behandlinger, diagnoser og opptrening, og kombinert med avtalen med Stoa Massasje, har vi et av Obosligaens beste medisinske og fysiske team, avslutter Sandstø.

Et kompetansehus på Stoa!

Stoa Fysikalske senter, Stoa Idrettsmedisin & opptrening og Stoa Massasje finner du samlet i et "kompetansehus" på Stoa i Arendal. De behandler mange typer skader på alt fra eliteutøvere til vanlige privatpersoner og mosjonister. 

Les mer om selskapene her.
Stoa Idrettsmedisin & Opptrening, Stoa Fysikalske senter

Les også om avtalen med Stoa Massasje her.

Annonse fra Obos-ligaen: