Deilig borteseier!

Vi slår Sandnes Ulf 3-0 etter en meget solid kamp!

Det var lite som minnet om sommervær i Sandnes i dag. 12 grader, vind og regn møtte spillerne da de gikk ut på matta i dag.

Etter et par muligheter til begge lagene i de første minuttene er det vi som får det første målet. Vi får et frispark i farlig posisjon etter 7 minutter. Frisparket dyttes noen centimeter til siden før Nils Petter Andersen banker inn 1-0 via stolpen! Vi fortsetter å spille god fotball de neste minuttene, og etter 21 minutter øker vi ledelsen! Sandnes får en corner som Brice snapper opp, før han deretter gjør et fantastisk soloraid og kontrer de lyseblå i senk med sin gode fart. Ballen havner til slutt hos Toft som setter inn 2-0. Videre i omgangen kommer Sandnes Ulf til noen gode muligheter, blant annet et mål som blir annullert for offside. Men vi holder 2-0-ledelsen inn til pause.

I andre omgang blir kampbildet at hjemmelaget har mye ball på vår halvdel, og kommer til mye innlegg, samtidig som vi prøver å bryte mest mulig opp i deres spill. Tida går vår vei, og ypperlig keeper- og forsvarsarbeid gjør at Ulf aldri får scoringen de så sårt trenger. Helt på slutten er det istedenfor vi som får en scoring! Haugstad kontrer og legger inn til Lind som er først ballen og setter inn "spikeren i kista" på overtid!

Det var en godt fornøyd Sandstø som kunne se hans lag ta årets første borteseier, og det på meget overbevisende vis! Nå tar vi med oss nok en god følelse inn i en ny uke, som avsluttes med vårsesongens siste kamp, hjemme mot Ullensaker/Kisa. Heia Jerv!