Collett

Tobias Collett ferdig i Jerv

Vi ønsker Collett lykke til i ny klubb og takker for tiden i Jerv.

Tobias Collett skrev i dag under en kontrakt med 2. divisjonslaget KFUM Oslo. Dermed er den 21 år gamle Grimstad-gutten ferdig i Jerv etter 5 år på A-laget, og mange år på de aldersbestemte lagene. Tobias er allerede spilleklar til KFUMs kamp i morgen, borte mot Egersund. "Kåffa" ligger helt i toppen av sin avdeling, og kjemper om opprykk til OBOS-ligaen 2019. 

Fotballklubben ønsker å takke Tobias Collett for alt han har bidratt med i klubben, hvor et av høydepunktene må være da han som 18-åring scoret den avgjørende straffen mot Hødd i Ulsteinvik, og sendte oss videre i Tippeliga-kvaliken. Samtidig ønsker vi Tobias masse lykke til videre i ny klubb! 

Tobias sier følgende;

"Etter 16 år i klubben har jeg bare fine ord å si om klubben. Vil takke alle involverte -frivillige trenere, seniorgruppen, kokken, administrasjonen og trenere- som har vært med å forme meg fra lilleputt til a-lagspiller. Reisen fra 3.divisjon til toppen av 1. divisjon vil jeg alltid se tilbake på med stolthet.

Ønsker alle mine kompiser på a-laget lykke til med resten av sesongen. Nå venter et nytt kapittel og spill for "kåffa" i Oslo.

På gjensyn."

Annonse fra Obos-ligaen: