Bli med på sluttspurten i Obosligaen!

Ikveld venter Lillestrøm på Åråsen, men til lørdag er det Åsane på Levermyr!

BLI MED PÅ SESONGINNSPURTEN!

Vi skriver runde 28, i årets Obosliga. Vi har riktignok en kamp idag, og en kamp førstkommende onsdag som vil gjør kabalen om å komme til runde 28 komplett. Men det er innspurten på en av klubbens mest spesielle sesonger noensinne.

Oppturene har vært gøye og høye, mens nedturene har vært tilsvarende det motsatte. Det svinger i fotball!

Når vi nå går inn mot årets tredje siste hjemmekamp på Levermyr – så er det foran det som i år blir maxnivået for publikum, muligheten for å ha inn 600 tilskuere. Og her håper vi at dere finner veien, og blir en eller flere av de 600!

Støtten fra tribunen er vanskelig å beskrive, men den gir en ekstra dimensjon for oss som hjemmelag – når vi kjenner støtten i ryggen fra supportere i Svaberget, og alle andre supportere, sponsorer, medlemmer og engasjerte i Jervfamilien!

Vi ber dere derfor om å sette av noen timer til lørdag, besøke Levermyr og støtte oss i jakten på 3 meget viktige poeng! Bli med å mobilisere sammen med oss!  Det hele er fortsatt helt åpent – og det er nå vi legger grunnlaget for jubileumsåret 2021!

SAMMEN FOR GRIMSTAD
Lørdagens kamp er "Sammen for Grimstad"-kampen, og vi håper det blir nettopp det som er fokus. At vi "Står sammen for Grimstad!"
Som det stod i Grimstad Adressetidende i 1971 (klubbens 50-års jubileum):
«Grimstad uten Jerv, ville ikke være Grimstad»

Les mer om "Sammen for Grimstad" kampen her.


Så oppfordringen er enkel;
Kom på kamp, ta med deg en venn eller to, ta med barna, ta med fotballaget eller oppfordre deres kollegaer. Bli med å bidra til at alle 600 plassene blir fylt opp!

VELKOMMMEN TIL FK JERV vs ÅSANE, Obosligaen runde 28. 
Lørdag klokken 15:30!

Billettinformasjon:

Klikk her for å komme til billettsiden!

Sponsorer, Svaberget, Sesongkortholdere og andre har fått henvendelse om egen promokode for å hente ut sine billetter til kampen. Men det vil også være tilgjengelige billetter utover dette.

Savner du billettinformasjon eller lurer du på noe:
Kontakt billettkontoret på epost: billett@fkjerv.no

Vi sees på Levermyr til lørdag!

Annonse fra Obos-ligaen: