Benjamin Boujar inn i det medisinske teamet

Keeper Benjamin Boujar er nå også en del av det medisinske teamet i Jervklinikken

Boujar blir muskelterapeut på Jervklinikken

Jervs keeper Benjamin Boujar begynner denne uken som massør på Jervklinikken. Han er allerede igang som massør på Jervs a-lag, og er med det en del av Jervs medisinske team.
Nå ønsker han å åpne for vanlige pasienter på Jervklinikken.

Flink med trening, kropp og behandling

- Jeg har alltiv vært interessert i kroppen, både med behandlinger og det å gi øvelser, både til den "vanlige mannen i gata" og til idrettsfolk. Jeg driver med mye trening selv, og ønsker å dele min erfaring med pasienter, sier Benjamin Boujar.

Kjenner spillerne godt - og er god med mennesker
- Det er litt spesielt å jobbe med egne lagkamerater, men samtidig så har jeg gode forutsetninger for at det skal fungere. Jeg trener med gutta hver dag, kjenner dem godt og vet hva som er "problemet" før de kommer på benken hos meg. Det kan brukes som en styrke og vi er tett på hele tiden, sier den blide keeperen, og nå også massøren.

Jeg har har på sikt lyst å begynne med fysioterapiutdannelse, og kanskje bli en del av et lag. Det å kunne å hjelpe folk, og spre kunnskap, synes jeg er givende. Og jeg føler selv, og får høre, at jeg er god med mennesker. Så dette føler jeg er riktig vei for meg, fortsetter han.

Book time med Benjamin Boujar på Jervklinikken!

Har du stive og ømme musker eller overbelastning, så bør du besøke Jervklinikken og Benjamin Boujar.
Han hjelper til med å løse opp og opprettholde mobilitet, slik at man kan få bedre utbytte av treningen du driver med.
Han bidrar også til pasienter med øvelser og å sette opp treningsprogram.

Jervklinikken er ikke bare for aktive fotballspillere, med aktive i alle aldre - uansett idrett eller om det er belastningsskader som følger av skade, fall, arbeid eller generell nødvendighet for behandling.

Book time hos Jervklinikken direkte!

Ønsker du eller trenger du en time hos muskelterapeut/massør, kontakt Jervklinikken via deres facebookside eller direkte på telefon 99490719

Kontaktinfo og info om Jervklinikken finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: