Babajide David Akintola har signert!

FK Jerv bekrefter: Blir i Jerv ut 2017-sesongen!

FK Jerv og FC Midtjylland kan idag bekrefte at alt er klart for forlengelse av låneoppholdet til Babajide David Akintola, en avtale som går ut 2017-sesongen er signert.

Begge klubber og spilleren selv er godt fornøyd med å ha kommet til enighet om en forlengelse.

Spennende spiller med ekstreme kvaliteter

Babajide David Akintola har vist gjennom sine 12 kamper for Jerv, at han har ekstreme kvaliteter. Han er fortsatt ung, 21 år, og tar stadig nye steg som fotballspiller. Han står foreløpig bokført med 1 mål i Jervdrakten, på sine 12 kamper - i kampen mot Åsane i cupen den 21.juni.

- Vi er glade for å ha med oss David videre inn i en tøff høstsesong, forteller Arne Sandstø. 
Han er en spiller med voldsomme ferdigheter på fart og fysikk.

Når den nigerianske vingen kom til Jerv før sesongen, sa Sandstø følgende:

- Vi får inn en offensiv spiller med veldig gode ferdigheter og en ekstrem fysikk og hurtighet, sier Arne Sandstø om nysigneringen.

- Han er en spennende offensiv spiller vi ser frem til å bruke i våre offensive posisjoner. Han vet hva som kreves for å spille toppfotball, og vil være en god tilvekst i troppen vår, avslutter Sandstø.

Han bekrefter dette igjen, og viser til at vi har sett mye tendenser til Davids kvaliteter gjennom hans kamper, og at det nå handler om å få spilleren til å prestere på et mer stabilt nivå.

Spillerjakten fortsetter

- David var en spiller vi ønsket å forlenge med videre, og er veldig fornøyde med den dialogen og det samarbeidet vi har med FC Midtjylland.
Nå fortsetter vi å holde utkikk etter spillere i andre posisjoner vi ønsker å styrke, og vil slå til på det vi mener er det rette for Jerv, forteller daglig leder i FK Jerv, Rune Jakobsen.

Overgangsvinduet åpner 20.juli. Og første kamp etter ferien er 23.juli.
Jerv spiller da borte mot Strømmen.

Annonse fra Obos-ligaen: