Aram Khalili enig med Jerv!

Spissen kommer til Jerv fra Bryne - og signerer to-årskontrakt!

Velkommen til FK Jerv, Aram!

FK Jerv er meget fornøyde med å offentliggjøre at Aram Khalili er enig om en 2-års kontrakt med klubben. Nå gjenstår bare medisinsk test før spilleren er klar.
Spissen kommer fra Bryne som nå spiller i PostNord-ligaen. Khalili har tidligere spilt for IK Start, GAIS (Sverige), Bodø/Glimt, Notodden og Bryne - og slutter seg til FK Jerv fra 2018-sesongen.

Han har spilt totalt 180 kamper på 5 sesonger i Bryne, og står med 72 mål.
Aram Khalili er 28 år gammel og oppvokst i Kristiansand.

Lokal spiller med spennende kvaliteter!

- Vi får en lokal spiller fra Agder, som er viktig for vår lokale profil og som kjenner nivået veldig godt. Han har vært utrolig lojal mot Bryne og gitt alt for å bidra for dem de siste årene, selv etter de rykket ned, sier Arne Sandstø om sin nye spiss.

Etter vår interne evaluering av 2017, så ser vi at vi manglet en målscorer.
Khalili er en type som er strålende i boks, hardtarbeidende og sterk på dødballer både for og imot. Han vil heve oss fremover i banen, og det er viktig nå!

- Jeg kjenner Aram fra tiden i Start (2008) og vet hvilke kvaliteter han har - og har fulgt han siden den gangen, avslutter Sandstø.

Og mange husker nok perlescoringen mot Sandnes Ulf for IK Start i nettopp 2008-sesongen, under daværende hovedtrener Arne Sandstø.

- Jeg gleder meg, sier Aram!

- Dette er en spennende utfordring og jeg ser frem til å spille for Jerv, sier den nysignerte spissen. 

Også gleder jeg meg til å jobbe med Arne igjen, avslutter Aram Khalili.

Vi ønsker vår nye spiss velkommen til Grimstad og velkommen til FK Jerv!

Annonse: