2020 - er og blir et veldig spesielt år!

Situasjonen vi er i, er vanskelig og frustrerende. Vi vet lite, og blir opplyst om ny informasjon for hver dag som går. Det er unntakstilstand både for oss, for hele fotball-Norge og for hele landet. Det er dere alle kjent med.

Nå kjemper vi en felles kamp - som vi skal vinne sammen!

Få hadde spådd dette ved inngangen til året 2020. Og få vet når utgangen av situasjonen vi er midt i vil ende. Og hvordan.
Fra dag til dag tilpasser vi oss, og jobber for å skape de beste forutsetninger for oss selv, for klubben, for samfunnet og hverandre.
Med et så ble fotball en bitteliten del av det store puslespillet.

Dette dreier seg om mer enn oppkjøring til ny sesong, mer enn sesongkort og sponsorater, mer enn målsetningene for sesongen og mer enn 30 hjemme- og bortekamper i fotballsesongen 2020.

Nå handler det om at vi står sammen alle sammen, i denne kampen. Dette er årets største kamp og den kampen skal vi vinne!

For FK Jerv som bedrift så er det ufordrende tider, når vi ikke vet hva som skjer, og når vi kun vet at vi må ta drastiske tiltak for å tilpasse oss de hinder vi møter. Samtidig vet vi at vi møter ikke disse hindre alene, hverken som fotballklubb eller som bedrift. Det er tøffe tider i Norge, og vi vet at alle gjør som best de kan - for å møte de utfordringer der ute. Det gjelder også for oss.

Ja, det er frustrerende å vedkjenne at aktiviteten i klubben er tatt helt ned til det minimale. Det er frustrerende å se at Levermyr ligger der urørt og stille. Det er frustrerende å vite at vi ingenting vet! 
Nå som alle fotballbaner og aktivitetsområder skulle vært fulle av barn og unge som gjorde seg klar for sesongen, og våren. I stedet så ligger disse områdene urørte, byen er stille og hele Norge holder pusten.

Noen er i karantene. Noen er syke. Noen er ute og holder de mest nødvendige instanser igang! Og mange bare venter.

For FK Jerv handler også denne tiden om å agere til det beste for klubben, og ta avgjørelser som er kloke og fornuftige, både av økonomiske og menneskelige hensyn.

Vi støtter oss hele tiden til de fellesskapsavgjørelser som fattes i Norsk Toppfotball, i Norges Fotballforbund, på råd fra jurister og rådgivere og ikke minst av de norske myndighetene.
Dette er vi avhengige av.

Avgjørelsene tar vi for å sikre FK Jerv på best mulig måte, og for å sikre FK Jerv som arbeidsgiver og klubb i lang tid fremover.
Det er unntaktstilstand - og det er en spesiell tid.
Vi gjør vårt beste for å komme best mulig ut av dette.

Vi går en tid i møte hvor klubbens ansatte, spillere og trenere i kan bli permittert - for å holde klubbens utgifter til et minimum. Foreløpig vet vi ikke når denne krisen vi nå er i, er over.
I første omgang er all organsiert trening stoppet frem til 31.mars, og tidligste dato for seriestart utsatt til starten av mai. Men det kan bli lenger! 

Uansett når det blir, så blir det fotballsesong også i 2020. For alle fotballspillere i FK Jerv, både store og små!
Og vit at vi trenger din støtte - hele veien. 
Kanskje du vurderer å bli medlem i FK Jerv, for å vise din støtte - eller kanskje du vurderer å kjøpe sesongkort for fotballsesongen som etterhvert skal spilles. Gjør det!

Vi trenger at vi står samlet på veien fremover, både som klubb, som supportere, som støttespillere og ikke minst som by og samfunn!

Ta vare på hverandre og still opp for hverandre!
For denne kampen vinner vi. Sammen!


Hilsen Trond 
Daglig leder og Jervgutt!

Annonse fra Obos-ligaen: