Uavgjort i serieåpninga

Vi tar ledelsen, men det ender med ett poeng i årets første seriekamp.

Endelig var det duket for sesongeåpningen for vår del, etter at første serierunde (borte mot Tromsdalen) ble utsatt. Det hadde møtt opp nesten 1200 tilskuere i vårsola på Levermyr. De første 20 minuttene åpner nokså jevnt, ingen av lagene produserer det helt store. Etter 36 minutter sitter endelig scoringa! Et innlegg fra Wichne på høyresiden heades i mål på praktfullt vis av Luke Ferreira! Vi holder ledelsen ut omgangen, og det hele ser ganske så lyst ut på Levermyr.

I den andre omgangen tar Strømmen mer over kampen, det er mye kaos og vi får ikke vårt spill til å sitte. - Vi blir litt for feige og begynner å forsvare ledelsen vår istedenfor å angripe, forklarer Sandstø. Og etter 70 minutter kommer bortescoringa som var fortjent med tanke på Strømmens mange sjanser i den andre omgangen. - Etter Strømmens utlikning begynner vi å tørre igjen, og kampen jevner seg mer ut, sier Sandstø. I de siste 20 minuttene vipper kampen frem og tilbake, og vi får et par gode muligheter med vår nye spiss Chuma Anene. Men det ender 1-1 og ett poeng til hvert av lagene i dag. Nå ser vi fremover mot ny kamp om en uke. Da reiser vi til Oslo for å møte nyopprykkede Skeid. Heia Jerv!

PS: Se videointervju med Sandstø på våre Facebook-sider.