Poengdeling i Folkets kamp!

Knudsens sene cornermål var nok til å sikre ett viktig poeng mot Sandnes Ulf.

Foto Jan Skaregrøm.

Folkets kamp ble ikke helt den festen vi hadde håpet på - men en sen scoring på corner av Espen Knudsen gjorde at vi i alle fall fikk med oss ett poeng fra Folkets kamp i dag.

Vi åpner friskt og tar kontroll over kampen innledningsvis. Sandnes Ulf kommer mer med i kampen etter hvert, og det er bortelaget som går opp i ledelsen. Erixon Danso snapper opp en langpasning som feilberegnes litt av Knudsen. Den tidligere Jervspilleren drar seg innover fra venstre og avslutter flott i lengste hjørne. Resten av omgangen er jevn, og vi kommer til et par gode muligheter, men det står 0-1 til pause.

I den andre omgangen er det vi som har kontroll over kampen og det er vi som skaper noe utpå der, naturlig nok ettersom Sandnes Ulf nå må forsvare ledelsen sin. Vi kommer også til flere gode sjanser, men ifølge Sandstø er det noe som mangler på den siste tredjedelen, og det er for mange unøyaktige pasninger og slurvete mottak. Den største er det Hoel Andersen som kommer til når han blir spilt fri alene mot keeper, men skuddet reddes av en Sandnes-keeper som for øvrig spilte en veldig god kamp. Vår egen keeper, Øvretveit, spilte også solid og hindret blant annet Danso i å score sitt andre for dagen i den første omgangen. I det 83. minutt blir oppgaven enda vanskeligere når nevnte Hoel Andersen får sitt andre gule for dagen og blir sendt i garderoben. Men vi fortsetter å kjempe med stor vilje, og til slutt kommer utlikninga til Knudsen. Da var det 5 minutter overtid igjen til å få vinnermålet på, men det kommer aldri og dermed ender det 1-1 i dag.

Vi skulle svært gjerne hatt alle tre poengene i dag, selvfølgelig, men vi tar med oss det ene og prøver på nytt om én uke mot Notodden borte!