Senket av tre tidlige AaFK-scoringer

Vi taper 0-3 for Aalesund i kveld.

Foto Jan Skaregrøm

Det var i dag klart for Barnas kamp på Levermyr. Massevis av barn var på plass og rundt 1500 tilskuere så dagens kamp. Dessverre ble det ikke den festen vi hadde håpet på. 

Allerede etter 9 minutter går Aalesund opp i ledelsen. Bortelaget får ballen opp på spissen som legger igjen til islendingen Friojonsson som scorer fra 17-18 meter. Fire minutter senere øker de ledelsen til 0-2 når en annen islending, Thrandarson, header inn et innlegg. Det er bortelaget som har et godt overtak den første halvtimen, og er farlige når de kommer fremover. Etter 28 minutter sitter den tredje når Brunstad får drømmetreff fra 20 meter.

I den andre omgangen kjemper vi oss godt inn i kampen og det er vi som produserer sjanser og har banespillet. Men serieleder Aalesund er solide bakover, og vi klarer aldri å være helt presise nok til at målene kommer, selv om vi er svært nære ved flere anledninger. Vi står på og jobber godt hele veien ut, men det ender 0-3 på Levermyr i dag. 

Sandstø ser allikevel en del positivt bak resultatet, og er fornøyde med hvordan vi står på og styrer kampen i andre omgang. Allerede om fire dager er det nye muligheter her hjemme på Levermyr - da kommer Florø på besøk! 

Se intervju med Arne Sandstø på våre Facebook-sider

Annonse fra Obos-ligaen: