Plassen sikret tross tap

Vi burde vunnet, men taper 0-1 for Tromsdalen i årets siste kamp.

Med én kamp igjen av årets OBOS-liga var det fortsatt en liten mulighet for at vi kunne havne på kvalifisering til nedrykk. Det unngikk vi heldigvis, men det var ikke på grunn av egne prestasjoner. For selv om vi fortjente å vinne og brant et par store sjanser, var det Tromsdalen som stakk av med alle tre poengene. I det 89. minutt lager Glenn Andersen en (tvilsom) straffe, som bortelaget setter i mål, og vinner dermed 0-1.

På grunn av at Åsane tapte mot Nest-Sotra havner bergenslaget bak oss på tabellen, og dermed er vi sikret fornyet kontrakt i OBOS-ligaen for 4 gang på rad, og neste år blir vår 5. strake på nivå to, noe som er klubbrekord!