Vi var det beste laget, men endte uavgjort

Det endte 0-0 i Sandnes etter Jerv-dominans og flere store sjanser.

Det var i dag klart for bortekamp mot Sandnes Ulf, et lag vi hadde til gode å tape for i seriesammenheng på de forgående 6 kampene. (4-2-0). Heller ikke i dag tapte vi for de lyseblå rogalendingene, men seier ble det heller ikke. 

I følge Mini treffer vi godt på inngangen til kampen, og styrer mye av den første omgangen. Vi er laget som får til mest, og ved flere anledninger er det veldig godt Jerv-spill. Vi har flere skudd- og innleggsforsøk som kunne blitt veldig farlige, men scoringen uteblir.

I den andre omgangen klarer hjemmelaget å presse oss litt høyere, men vi er fortsatt det førende laget på Sandnes stadion. Mot slutten av kampen har vi et godt press på Sandnes Ulf, og vi nærmer oss mer og mer en scoring. Også hjemmelaget får en stor mulighet til å ta ledelsen når tidligere Jerv-spiller Erixon Danso banker ballen i tverrliggeren. I det 81. minutt får en Sandnes-spiller sitt andre gule, og dermed må hjemmelaget forsvare seg med 10 mann de siste minuttene! I sluttminuttene kommer vi så nær scoring som det nesten er mulig å komme. Hagen spilles gjennom, og skyter på innsiden av stolpen og ut. Hagen var også nær scoring noen minutter tidligere, men da gikk skuddet like på utsiden. 

- Selvsagt frustrerende å ikke vinne, men vi ser bedre og bedre ut som lag for hver kamp, sier Mini i bussen på vei hjem. 

Vi får altså med oss det ene poenget fra Sandnes i dag, selv om vi ønsket og på mange måter også fortjente alle tre poengene i dag. Nå ser vi fremover mot Egersund i cupens andre runde til onsdag, og ny seriekamp mot Åsane hjemme til søndag! 

Annonse fra Obos-ligaen: