0-0 og ett poeng mot Sandnes Ulf

Det ender utrolig nok målløst etter en kamp med store sjanser begge veier.

Foto Jan Skaregrøm

I dag har det vært supersøndag på Levermyr med masse kamper helt fra klokka 12, og det ble avsluttet med OBOS-kamp mot Sandnes Ulf. 

Vi åpnet klart best og var det dominerende laget de første 25-30 minuttene. Vi skapte også store sjanser, men målet uteble. Den største er det kanskje Håbestad som fikk når han headet fra fem meter, men Ulf-keeperen vartet opp med en meget god redning. I løpet av det siste kvarteret av førsteomgang kom bortelaget seg mer med i kampen, og har også noen gode muligheter til å ta ledelsen. Men det sto altså 0-0 til pause.

- I den andre omgangen blir det mer stillingskrig hvor vi ikke klarer å få det endelige gjennombruddet. Det er to lag utpå der som jobber og sliter, ganske typisk OBOS-kamp, sa Sandstø etter kampen. - Vi har nok av sjanser til å avgjøre kampen, fortsatte han. Men ingen av lagene maktet altså å score i kveld, og dermed ender det med 0-0 og poengdeling på Levermyr. - Sandnes Ulf er en større klubb enn oss med mye mer ressurser enn det vi har, men jeg vil ikke si meg mer enn OK- fornøyd i dag, avsluttet Sandstø. 

Nå ser vi fremover mot ny kamp om én uke; Da reiser vi til Bergen for å møte Nest-Sotra.

Annonse fra Obos-ligaen: