Visolit -"we solve it"

Visolit, nytt firmanavn som ble erstattet av TeleComputing. Samarbeidet med FK Jerv står like sterkt.

Visolit er et konstruert navn og en fornorsket variant av ordbildet "We solve it". Navnet henspiller på at vi tar ansvar for å løse kundens utfordringer og gi de beste rådene som er å oppdrive, sier regionsdirektør Terje Pfefferkorn. Visolit leverer tjenester og gir råd innenfor et bredt kompetanseområde som gjør dem til en trygg partner innefor teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen. Firmaet er i dag et raskt voksende teknologikonsern som har styrket sin geografiske tilstedeværelse i Norden. 

Vi lever i en tid med store endringer. Endringene er drevet av teknologi. Våre kunder skal oppleve at vi er en partner som både kan sikre god og stabil drift av dagens IT-drift, skytjenester, sikkerhet og digitalisering, sier regionsdirektør Terje Pfefferkorn og rådgiver Bård Marskar. De kom på besøk til Levermyr og fikk se sitt nye skilt være på riktig plass på stadion. 

Visolit sine verdier er noe vi i FK Jerv også kan bruke i jobben med å bli en bedre fotballklubb; "Embrace knowledge", Achieve together" og "Empower change". Sjekk ut mer om Visolit på www.visolit.no

Annonse fra Obos-ligaen: