Videre i cupen etter snuoperasjon!

Vindbjart ledet lenge, men vi vant 1-2 til slutt!

Det var klart for årets 1. runde av cupen, og vi skulle til Moseidmoen for å møte 3. divisjonslaget Vindbjart!

Vi får en tøff start på kampen når hjemmelaget går i ledelsen allerede etter 12 minutter. De scorer på en godt gjennomført kontring. Gjennom hele kampen er det vi som er det førende laget, og det er vi som har ballen desidert mest. Men i hele den første omgangen sliter vi med å produsere store sjanser mot et til dels lavtliggende hjemmelag. Lagene går til pause med 1-0.

Begynnelsen av den andre omgangen er preget av en del stopp i spillet og lite rytme, før vi begynner å male på mot hjemmelaget. Vi nærmer oss utlikningen, men mangler fortsatt det siste lille foran målet. Etter en drøy times spilt kommer Hagen innpå, og han viste meget friske takter offensivt. Etter 78 minutter kommer endelig utlikninga. Etter mye klabb og babb etter en corner får til slutt Wichmann et bein på ballen og scorer. Etter utlikninga fortsetter vi presset vårt og i det 84. minutt kommer 1-2-målet. Hagen er både tredje sist og sist på ballen som sikrer oss videre avansement i cupen!

Nå handler det om å restituere godt og være klar til seriekamp hjemme mot Mjøndalen allerede til søndag! Heia Jerv!