Vil du kjøpe supporterstrøm av Jervspillerne?

Tirsdag er spillergruppa klare på telefonen - og vil gjerne ringe deg for en liten prat om både fotball og strøm. Skal vi ringe deg?

På oppdrag for både Norges Energi og Jerv!

Norges Energi er en av våre flotte gullsponsorer, og de ønsker deg som kunde. Vi i Jerv ønsker også at du bytter ut strømmen du har i stikkontakten din, med skikkelig gul supporterstrøm fra Norges Energi.

Bytter du til supportstrøm fra Norges Energi, så støtter du samtidig Jerv med et årlig beløp. Viktige penger for klubben, på noe du allerede har eller trenger i huset ditt, som leveres av Norges Energi til en konkurransedyktig, billig pris per måned.

Dette kaller vi vinn-vinn-vinn!

Hvordan funker dette?

Du kan når som helst bytte til Gul supporterstrøm fra Norges Energi, på nett. Er du allerede kunde hos Norges Energi, så flytter de deg gjerne over sammen med andre Jervsupportere, så du kan støtte klubben i ditt hjerte.

Bli oppringt av Jervspillerne!

Førstkommende tirsdag (14.november) mellom klokken 17.00-19.00 skal Jervspillerne på jobb for Norges Energi og Jerv. Og de skal ringe ut for å skaffe flest mulig nye strømkunder, til produktet supporterstrøm.

Et konkurransedyktig strømabonnement, hvor du får billig strøm fra Norges ledende strømleverandør (som selvsagt har en faktura for både nettleie og stømforbruk), samtidig som du støtter Jerv.

Ønsker du å bli oppringt?
Legg igjen en kommentar under saken på våre facebooksider, eller send oss en epost. Eposten må sendes innen tirsdag 14.november kl 14.00.
Vi trenger ditt navn og telefonnummer!

Trykk her for å sende en epost til oss.

Du blir oppringt av en av Jervspillerne for en hyggelig prat, både om fotball og strøm! Kanskje du er en av dem som blir oppringt uansett.

Vi vil også sende live på facebook fra ringekonkurransen. Følg gjerne med der!

Vi håper å få deg som ny kunde på gul supporterstrøm!

Annonse: