Videre i cupen etter overtidsdrama!

Vi slår Åsane 2-1 og avanserer til 4. runde i Cupen!!

Litt over 1000 tilskuere var på plass på Levermyr for å se 3. runde i cupen mot Åsane Fotball i dag. Vi stilte med topp mannskap, og var klare for å ta Åsane.

Den første omgangen er en jevn affære, og ingen av lagene spiller spesielt bra. Begge lagene kommer til noen halvsjanser, men uten uttelling. Like før pause ruller vi nydelig opp på vår høyreside, og ballen havner til slutt hos Babajide David Akintola, som banker ballen i nettet! Dermed går vi til pause med en god følelse.

Etter pause kommer Åsane godt inn i kampen, og de produserer noen gode sjanser. Gode blokkeringer av forsvarspillerne våre og noen fantastiske redninger av Knutsen gjør at vi fortsatt leder. Etter 56 minutter får Åsane scoringen de jager, og det også ganske fortjent. Etter scoringen er er vi som er nærmest å ta ledelsen, men minuttene går uten at scoringen kommer. Når det ser ut som kampen skal ende med 1-1 og ekstraomganger skjer det fantastiske. Et innlegg blir slått inn på bakre stople, mot Jakob Toft. Med sine gode høyde og duellkraft klarer han å heade ballen mellom stengene og i mål! Det blir det siste som skjer, 4 minutter på overtid, og dermed er vi videre i cupen!

Dette var en virkelig deilig opptur. Selv om det ikke gir oss noen poeng, gir det oss en fantastisk cupfest mot Rosenborg på Levermyr i august. Og ikke minst gir det oss en svært god følelse inn mot neste OBOS-kamp. Heia Jerv!